Salata od pileće džigerice - recept
22.02.2019
30 min
4
Jednostavno
Prosečno
Sastojci za recept:
300 g pileće džigerice
150 g pečurki
1 rendana glavica crnog luka
3 kašike koncentrata paradajza
1 dl belog vina
sok od 1 limuna
peršunov list
lovorov list
beli luk
kapar
ulje
so
biber
Način pripreme:
Rendani crni luk propržiti malo (mora ostati svetao), dodati koncentrat paradajza, na kockice isečenu džigericu, biber, lovorov list, sok od limuna, rendani beli luk, kapar, doliti vino i kuvati na tihoj vatri dok ne omekša. U posebnoj šerpi na pari kuvati pečurke isečene na listiće, dodati ih džigerici, posoliti, promešati i skinuti sa vatre. Služiti hladno, ali ne iz frižidera.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
Budite prvi koji će ostaviti komentar i oceniti salatu.