Salata od cvekle - recept
08.12.2015
60 min
2
Jednostavno
Veoma jeftino
Sastojci za recept:
2 veće cvekle
glavica belog luka
ulje
sirće
peršun i celer (po želji)
so
glavica belog luka
ulje
sirće
peršun i celer (po želji)
so
Način pripreme:
Cveklu oprati i kuvati da sasvim omekša. Zatim je oljuštiti, rezati na tanke režnjeve, posoliti, dodati sitno seckani beli luk, sirće i, po želji, sitno seckan peršunov i celerov list. Sve složiti u teglu i staviti u frižider. Pre serviranja dodati ulje. Ko voli, može prema ukusu dodati ovoj salati i struganog rena.
Prijatno.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
12.02.2016
Valentina
Stvarno super slata, osvežavajuća i lagana. Odlična.
09.01.2016
emilija durtka
Odlicno!!