Riblja salata - recept
02.10.2015
40 min
4
Normalno
Prosečno
Sastojci za recept:
1 sveža
paprika
1 kafena
kašika senfa
600 gr
fileta morske ribe
100 ml belog
vina
peršun
kapari
crni biber u
zrnu
lovorov list
šećera
3 kašike
ulja, so
Način pripreme:
U šerpu sa vodom na šporetu dodamo belo vino, sok limuna, zrna bibera, lovorov list i so. Dodamo filete i stavimo da se kuvaju 12-15 minuta.
Filete isečemo na parčad i ostavimo da se ohlade. Supu procedimo i dodamo zrna kaparija, sirće, senf, šećer, ulje, parčiće paprike, peršun. Na kraju dodamo ohlađene filete. Ostavimo salatu da odstoji desetak minuta.
Prijatno.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
24.02.2016
Veselinka Marić
Jedna zaista divna salata koja je veoma ukusna