Ružičasta salata - recept
20.11.2015
20 min
2
Jednostavno
Veoma jeftino
Sastojci za recept:
1 glavica kupusa
2/3 tegle pasterizovane cvekle
1-2 zelene jabuke
po ukusu soli i bibera
po ukusu maslinovog ulja
po ukusu belog vinskog sirćeta
2/3 tegle pasterizovane cvekle
1-2 zelene jabuke
po ukusu soli i bibera
po ukusu maslinovog ulja
po ukusu belog vinskog sirćeta
Način pripreme:
Kupus narendati na malo krupnije rende, cveklu iseći na komadiće, a jednu do dve jabuke takođe izrendati. Pomešati u činiji za salatu, posoliti i pobiberiti po ukusu, staviti nekoliko kašika maslinovog ulja i zakiseliti po ukusu. Ostaviti je oko pola sata u frižideru da se prozmu ukusi.
Prijatno.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
23.02.2016
Stanislava
Zdrava i slatka salta, vitaminska bomba.