Jesenja salata puna vitamina - recept
18.12.2015
30 min
2
Jednostavno
Jeftino
Sastojci za recept:
sirova cvekla srednje veličine
1/4 svežeg kupusa
1 šargarepa
1 jabuka
jabukovo sirće ili balzamik
maslinovo ulje
1/4 svežeg kupusa
1 šargarepa
1 jabuka
jabukovo sirće ili balzamik
maslinovo ulje
Način pripreme:
Cveklu skuvati, može i sirova. Šargarepu dobro oprati i očistiti. Na krupniju stranu rendea izrendati skuvanu i oljuštenu cveklu i šargarepu. Kupus iseći na sitno i sve dobro promešati. Jabuku, najbolje je zelenu, sitno naseckati ili narendati. Dodati so, sirće i maslinovo ulje i sve zajedno opet dobro izamešati.
Prijatno.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
09.02.2016
Anđelija
Prava vitaminska salata, brza i laka. Odlična u letnjem periodu.