Ziminca-pečena paprika sa belim lukom - recept
03.10.2017
35 min
4
Jednostavno
Jeftino
Sastojci za recept:
1 kg paprika
300 ml sirćeta
400 ml ulja
2 supene kašike soli
peršun
1 beli luk
300 ml sirćeta
400 ml ulja
2 supene kašike soli
peršun
1 beli luk
Način pripreme:
Ispecite paprike, možete na tiganju sa malo ulja, možete na roštilju. Zatim ih očistite, nakon toga stavite da prokova sirće, ulje i so, pa sačekajte da se ohladi. Svaku papriku je potrebno ponaosob umočiti u smesu, a onda stavite u teglu ili posudu. Pospite sitno iseckanim belim lukom i peršunom. Kada popunite posudu nalijte preko paprika preostalo sirće i dobro zatvorite.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
Budite prvi koji će ostaviti komentar i oceniti salatu.