Zdrava salata od cvekle, celera, šargarepe i svežeg kupusa - recept
19.02.2016
20 min
8
Jednostavno
Veoma jeftino
Sastojci za recept:
2 manje cvekle
1/4 manjeg celera
3 srednje šargarepe
1/6 glavice kupusa (do 1kg)
1 dcl jabukovog sirćeta
1 kašičica morske soli
2 kašike maslinovog ulja
1 dcl vode
list peršuna
vlašca
1/4 manjeg celera
3 srednje šargarepe
1/6 glavice kupusa (do 1kg)
1 dcl jabukovog sirćeta
1 kašičica morske soli
2 kašike maslinovog ulja
1 dcl vode
list peršuna
vlašca
Način pripreme:
Očistiti svo povrće. U multi-praktiku na poziciji za rendanje ubaciti povrće da se izrenda ili povrće izrendati na krupno rende, a kupus sitno iseckati. Sve izručiti u činiju iz koje će se salata služiti. Dodati so, jabukovo sirće, maslinovo ulje i vodu, sve dobro promešati. Posuti seckanim peršunom ili vlašcem. Staviti u frižider da se ohladi i povrće primi ukuse. Servirati hladno uz glavno jelo, a može da se posluži i kao popodnevna užina.
Prijatno.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
19.02.2016
Koštana
Zaista divna salata, veoma zdrava i ukusna. Hvala na receptu