Trevizo salata - recept
15.12.2016
25 min
4
Jednostavno
Jeftino
Sastojci za recept:
300 gr špageta
100 gr crvenog kupusa ili radiča
30 gr parmezana
2 kašike maslinovog ulja
nekoliko listova nane
kašika vinskog sirćeta
so i biber po ukusu
100 gr crvenog kupusa ili radiča
30 gr parmezana
2 kašike maslinovog ulja
nekoliko listova nane
kašika vinskog sirćeta
so i biber po ukusu
Način pripreme:
Iseckati radič ili crveni kupus na rezance, dodati listove nane, preliti kašikom ulja i vinskim sirćetom. Pobiberiti i posoliti po ukusu. Skuvati spagete, ocediti ih i preliti drugom kašikom maslinovog ulja. Preko njih staviti pripremljeni kupus i posuti nastruganim parmnezanom. Služiti salatu uz mocarela sir.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
Budite prvi koji će ostaviti komentar i oceniti salatu.