Šarena salata sa pasuljem - recept
25.11.2015
20 min
2
Jednostavno
Veoma jeftino
Sastojci za recept:
konzerva crvenog pasulja
konzerva kukuruza šećerca
2 kutije tunjevine
so i biber po ukusu
1 ili 2 limuna (po ukusu)
3 obarene šargarepe
crveni svež paradajz
konzerva kukuruza šećerca
2 kutije tunjevine
so i biber po ukusu
1 ili 2 limuna (po ukusu)
3 obarene šargarepe
crveni svež paradajz
Način pripreme:
Paradajz iseći na kolutove. Pasulj i kukuruz šećerac istresti iz konzeve i ocediti da nema vode. Zatim u činiju sa isečenim paradajzom dodati šećerac i crveni pasulj, so, biber, limunov sok, tunjevinu, seckanu barenu šargarepu i ukrasiti peršunovim lišćem. Salatu servirati u tanjiru na listovima zelene salate. Brzo fino i lako.
Prijatno.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
23.02.2016
Filimona
Veoma interesantna salata, probacu je pa se javljam