Krompir salata sa kiselim krastavčićima - recept
26.02.2016
40 min
4
Jednostavno
Jeftino
Sastojci za recept:
4 jajeta
4 krompira
200 gr kiselih krastavcica
1 glavica crnog luka
Za preliv:
100 ml majoneza
50 ml jogurta
1 kasicica senfa
malo limunovog soka
1 kasika karija
persun
so
biber
4 krompira
200 gr kiselih krastavcica
1 glavica crnog luka
Za preliv:
100 ml majoneza
50 ml jogurta
1 kasicica senfa
malo limunovog soka
1 kasika karija
persun
so
biber
Način pripreme:
Jaja skuvati, oljuštiti i isecći na kolutove. Krompir skuvati u ljusci, kad se prohladi oljuštiti i iseći na kolutove. Crni luk iseckati na rebarca, a kisele krastavčiće na kockice. Za preliv pomešati majonez s jogurtom, dodati so, biber, limunov sok, senf i kari. Sve dobro promešati da se preliv sjedini. Sve sastojke za salatu izmešati u odgovarajuću činiju i preliti pripremljenim prelivom.
Prijatno.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
26.02.2016
Elena
Super