Grčka salata - recept
15.12.2016
35 min
4
Normalno
Jeftino
Sastojci za recept:
crni luk
4 paradajza
1/2 svežeg krastavca
100 gr feta sira
desetak crnih maslina
kašika seckanog peršunovog lista
kašika maslinovog ulja
kašika vinskog sirćeta
so i ibier po ukusu
4 paradajza
1/2 svežeg krastavca
100 gr feta sira
desetak crnih maslina
kašika seckanog peršunovog lista
kašika maslinovog ulja
kašika vinskog sirćeta
so i ibier po ukusu
Način pripreme:
Crni luk iseckati na rebarca, staviti u činiju, posuti uljem, sirćetom i začiniti biberom i solju. Ostaviti da odstoji tridesetak minuta, da malo omekša. Povremeno promešati. Luku dodati paradajz isečen na kriške, msline i feta sir iseckan na kockice. Salatu pažljivo promešati i servirati posutu iseckanim peršunom.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
Budite prvi koji će ostaviti komentar i oceniti salatu.