Cezar salata sa kiselom pavlakom i majonezom - recept
23.03.2016
40 min
2
Jednostavno
Prosečno
Sastojci za recept:
1 manja glavica zelene salate
200 gr pilećeg belog mesa
2 manje kriške belog hleba
2 čena belog luka
1/2 limuna
1 čaša (180 gr) kisele pavlake
1 kašika majoneza
malo soli
malo ulja
malo maslinovog ulja
200 gr pilećeg belog mesa
2 manje kriške belog hleba
2 čena belog luka
1/2 limuna
1 čaša (180 gr) kisele pavlake
1 kašika majoneza
malo soli
malo ulja
malo maslinovog ulja
Način pripreme:
Pileće belo meso iseći na trakice i ispržiti na malo ulja, da porumeni sa obe strane. Beli luk sitno iseckati, pomešati sa hlebom iseckanim na kockice (može samo korica hleba) i propržiti u tiganju u kom se pržilo meso. Salatu oprati i iscepkati. Zelenu salatu posoliti, staviti malo maslinovog ulja i sok od 1/2 limuna. Preko salate staviti piletinu i hleb. Preliti pavlakom pomešanom sa majonezom.
Prijatno.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
Budite prvi koji će ostaviti komentar i oceniti salatu.