Salata sa oslićem i pečenim paprikama - recept
21.02.2019
20 min
4
Jednostavno
Prosečno
Sastojci za recept:
400 g fileta oslića
400 g crnog luka
50 g pasiranog paradajza
100 g prečenih paprika
nekoliko listova zelene salate
2 dl majoneza
2 dl belog vina
10g kapra
sok od belog luka pomešan sa vodom
lovorov list
so
biber
Način pripreme:
Filete oslića staviti u sud, dodati isečen crni luk, so, vino i lovorov list. Kuvati na tihoj vatri 5 minuta, a zatim ohladiti. U majonez dodati pasirani paradajz, očišćenu i isečenu pečenu papriku, biber, malo soli i sok od belog luka pomešan sa malo vode. Dobro izmešati. Staklenu činiju ili čaše obložiti listovima zelene salate i preko njih staviti meso kuvane ribe. Pred služenje preliti majonezom sa dodacima i posuti kaprima.
Vaši komentari i ocene Ostavite komentar
Budite prvi koji će ostaviti komentar i oceniti salatu.